v47 och vila på måndag

Nyheter / Permalink / 0
Så då var helgen slut nu. Helgen har varit mycket med cykling, 9h stod det på schemat och under veckan så bestämde jag och Fredrik Berg att han skulle komma ner och hälsa på i Tibro/Skövde så han kom på lördag morgon när vi i Teamet skulle ut och köra lugnt i 4-5 h runt på Billingeracet (med lite ny bansträkning) + lite till. Kul att alla i teamet kunde vara med och snabba Berg.
Kvällen sluta med lite tacos och fotboll med slangen, Ellen och Fredrik.

Söndagen kom och kroppen kändes faktiskt hyfsat men det kändes att man hade varit ute dagen innan och Kenta och Per ville med och gasa lite så 4h skulle det bli och 4h blev det i korsbega, hjo, rankås och sedan hem med en sjukt trött Viktor men man viste att det vänta god mat hemma. Så det var bar att trampa på.

Rolig helg med cykling och påhälsning från Fredrik som sov över under helgen. Nu är det bara att ladda om med mer träning i veckan.


Är det inte punka så är det mek på den killen. Men jag tycker om han än då:P
 
 
 
 
 

Mörkerkörning numer 4

Nyheter / Permalink / 0
Idag gick sista deltävlingen i mörkercupen. Tempo stod på schemat. Det som hade sämst poäng i cupen starta först. Sen gick vi ut med 15 s mellanrum baklänges på gröna milen på billingen.
Målet med tävlingen var att försöka komma ikap 0,1 ton, loket, Olsson. Idag gick det inte hela vägen. Han starta med 30 s försprång och det var bara att gå ut med 100% och sedan öka efter hand. Desto närmare mål vi kom så tyckte jag att jag såg honom men hann aldrig ikapp😣 Men det var inte långt ifrån att jag var ikapp för jag såg honom på mål rakan. Han är för jävla snabb på sin Fatbike. Men men. Det kommer flera tävlingar nästa år. Resultatet idag så vann jag cupen men vet inte om jag tog etappen. Tror de. Men det finns säkert någon som kan åka fortare än jag på gruset.
I måndags så fick jag mitt nya träningsprogram av Träningskonsulten, Patrik. Vi prata lite om de 4 veckorna som har gått, både jag och han var nöjd med dessa veckor. Trycker de är sjukt gött att veta vad man ska träna varje dag för att bli bättre cyklist. Att jag inte tog hjälp av honom förra året, då hade jag vart ännu vassare 😁 Om man vill satsa eller få hjälp med träning så tycker jag att ni ska ringa och prata med Patrik så berättar han mer om vad han kan hjälpa dig med. Jag är iallafall sjukt nöjd med honom.
Nästa år så kommer Fairing stå vid min sida och hjälpa till med lite sportdryck, bars. Gel. m.m. Sjukt kul att dom vill hjälpa mig i satsningen 2016. Kommer berätta mer om vad de har och vad jag kommer att använda.
 
 

Mörkerkörning deltävling 3

Nyheter / Permalink / 0
Här runt om i Skaraborg har vi lite småtävlingar. Med pannlampa och reflexbana. Första var i Skövde vid billingebaken sen vidare till Hjo på en helt ny bana med mycket upp och ner. I onsdags var det deltävling 3. Fick stå i ett eget startled pågrund av att jag har vunnit de två senaste tävlingarna.
Starten går i rydskogarna i Skövde och kommer iväg bra men efter några meter så trampar jag ut pedalen så 3-4 cyklister åker förbi mig och jag får börja jaga. Och bakväxeln börjar hoppa lite och växlar ej när jag vill 😩👎 men en cupledare läger ej ner. Så det var bara att gasa! Efter första varvet så har jag Sebastian "loket" Olsson bildat en lite duet. Kul! Det tråkigast är väll att han körde på sin Fatbike och hängde på riktigt bra. Försökte göra några ryck under varv 1-2 men han ville inte släpps mitt hjul! 😣 Men efter 2.5 varv så har jag vi legat på bra och försöker trycka så mycket som möjligt på stig och i backarna. Men efter ett tag så såg jag att hans lampa inte var precis i röven så jag försökte gas på och han ÄNTLIGEN släpper han mitt hjul! Att vara den första som rullar över mållinjen en gång till var jävligt gött.

Nu på onsdag så är det tempo på billingen. Kommer bli sjukt jobbigt. För att då startar den som har sämst poäng i cupen först och den som har bäst startar sist. Alltså en omvänd tempo start. Den som kommer först i mål vinner. Jaja det är bara att gasa och hoppas att specialized går som hejsan.
Ha en bra kväll!
Till top