Söndags cykling

Nyheter / Permalink / 0
Blev en fin tur med Richard o Olsson. Börja bort hos Olsson och sedan bort till rydslingan! Underlaget hade i te blivit så bra som vi hade hoppas på med de funka ändå utan några vurpor. Men bara de blir lite plus så är snart all snö borta. 
Nu ska de lagas pannbiff sås potatis och smörstekta morötter! Sjukt gott de där! Sedan väntar jag på nytt träningsprogram från Träningskonsulten men de kommer väll under natten/morgondagen. TT - träningstävling

Nyheter / Permalink / 0
Träningstävling stog på schemat idag. 
Starta dagen med en stabil frukost med älsklingen och Fredrik. Sedan tog vi  bilen bort till hönsa skogen för att köra TT. 
Starten gick och jag, Fredrik och John Karlsson kom iväg bra men efter 2 km så stack berg i full fart och Johns styre lossna och jag försökte jagga ikapp Berg. Men kom aldrig ikapp👎. Men John stanna vid bilen och skruva fast styret och kom ändå 3. Sjukt stark kört av honom! Så på pallen 1. Fredrik Berg 2. Jag 3. John Karlsson. 
En stor eloge till vår egna Mats Svensson! För hans arbete med banan! 
Men får tacka kompisen Fredrik Berg för de här 3 dagarna. Kul att han kommer förbi och kör lite med mig! 😊 
Lite bilder från dagens raceTror Jaroslav kulhavy var här också! 

Tack och hej för oss. 

Inför TT

Nyheter / Permalink / 0
Tjo! Just de. Har en blogg också. 
Men men. De är mycket nu med jobb, träna och mycket mer, men ska bli bättre att blogga. 
Fredrik berg kom hit i torsdags kväll och körde 5 min intervaller med mig i lokalen. Sjukt jobbigt men kul att se han lida lite. 👏
Idag blev de att sluta lite tidigare för att äta lite mat med kingen Berg. Sedan dra ut på en runda och kolla till tävlingsspåret inför TT! Såg riktigt fint ut och nästan all snö var bort nu i hönsa skogen men de fanns några ställen de var halt på och snö. Men de ska nog gå bra ändå, bara vi tar de lugnt vid dom ställena. Så är de bara att gasa! Kommer nog bli tufft att va med Berg i täten. Men ska göra ett gått försök. 
Kommer nog bli en grym dag med mtb på morgonen sedan en pizza på bar o grill och sen lite motocross innan Fredrik drar hemåt. 

Lite bilder från i dagen. 


S-works
Till top