Mörkerkung X3

Nyheter / Permalink / 0
Snabbast från start till mål. Sista mörker racet avgjordet på Sportson i Skövde i Tisdags. Jag visste om jag vinner så vinner jag totalen men om Jesper "slangen" Svensson vinner så vinner han totalen. Så sista racet blev väldigt spännade. 
Tisdagen började med att jag och Karl-gunnar Johansson tog några varv och kolla lite olika spårval inför kvällens race. Mycket nyttigt att kolla och prata med någon annan när man ska kolla banan och spårvall. Testa vad som kan vara snabbast, enklast och vart kan man köra om för det är en kort bana och man kommer varva några st.  
Dagen bestod av att fixa inför kvällen på Sportson men fortfarande fullt fokus på racet. 
RACE TIME. 
Börajr rulla igång 45-50 min innan så kroppen är varm för jag vet att racet kommer bara vara i 25-30 min och det gäller att vara på tårna för jag vet att Jesper är snabb när det är teknikskt. 
Starten går jag, jesper och Jim får bra start men jag dra det längsta stået och är först in i första kurvan. Jesper försöker trycka sig in i första böjen men jag täpper till. Under racet så ligger han på hjul hela tiden. Försöker verkligen trycka där han kan komma förbi på de bredare stigarna men han kommer aldrig om men han ligger på hjul hela tiden. Det blir ett tajt race från start till mål. Mycket roligt. 
Iallafall så kommer jag först över målljingen och tar hem segern totalt och även min tredje raka mörkercups seger.
Mycket roligt att det är några som vill att vi har mörkercup och att fixar det detta år med.
ETT STORT TACK TILL ER SOM HAR FIXAT ALLT MED BANA, RESULTAT, KORV OCH HEJAT PÅ ALLA TÄVLINGAR. Ingen nänmd ingen glömd.
Topp tre.
Vinnarna i herr och dam klass. 
Pris utdelning. 
 
 

Näst sista mörkercups racet

Nyheter / Permalink / 0
Då var det dax för tävling igen och strid om det sista poängen.
Kroppen kändes bra och jag tog en Ultra Energy Complex Gel från Winforce. Som ska ge mig lite mer energi och är lite mer som en bar samtidigt.
Men 5 min till start så kör jag på en skruv som sätter sig i däcket och det sprutar luft och vätska ur däcket. Men det tätar aldrig så jag skriker om det är någon som har en slang som jag kan få. Som tur det så får jag en slang av Jim och en pump av Zälle som knappt funka. Som tur så kom det fram en kille som hade en bättre pump. Tackar för det. Tackar också att alla vänta på mig i starten. Så starten gick när jag var klar :P Är man Mörkerkung så är man.
Men över till racet så tar Jesper S starten, jag och Jim strax efter. Vi kommer ut på ett löparspår och jag trycker mig förbi Jesper och håller det i 1.5 varv. Tills Jesper trycker sig förbi och ökar farten. Kan svara rätt bra i några minuter men det går för fort och jag har inte ork eller teknik för att hänga med riktigt. Så han får 5-10s som vi håller hela vägen in till mål. Så Jesper 1, jag 2, Jim 3. Bra kört alla som var med.
Så jobbigt som det blev idag var längesedan det var. Glömde pulsbandet hemma men tror jag låg på max väldigt länge det sista varvet för att komma ikapp Jesper. Men det kanske fanns mer att ge. Vem vet? Jag tycker jag tog i.
Men, men det är bara ta nya tag nu på Tisdag när siats racet ska avgöras. Vinner jag så tar jag hem totalen. Vinner Jesper så vinner han totalen. Bara att ladda om.
Första varvet.

Kallt men väldigt skönt.

Nyheter / Permalink / 0
Dagen började med att cykla till jobbet. Intervaller stod på schemat. Inte det varmaste vädret ute, -8 stod det på mätaren. Inte så motiverande men det gick och utföra detta pass med när det var så pass kallt som det var. Jag hade iallafall en fin tur.
 
Till top