Ny vecka och november står och väntar runt hörnet.

Nyheter / Permalink / 0
Måndag idag och det innebär mycket i verkstaden på Sportson Skövde. Några som ska byta till vinterdäck, några som ska ha service. 
Efter jobbet så tog jag mej till hundklubbs huset och kolla på morgondagens mtb bana. En bana som är lite annorlunda mot det andra banorna som har varit. En teknisk bana som går upp och ner på skultorps finna stigar. 
Det har regnat hela dagen idag och det ska fortsätta regna hela kvällen tills imorgon.
Men många har sagt det ska byta däck till tex Rocket Ron. Men jag kör på min Maxxis Aspen 2.1 däck. Gillar dom stark. Lätta, rullar lätt och ett bra gerpp. Nästa år så kommer jag köra på Maxxis däck om ni ville veta. Maxxis kommer med vit sidor nästa år :) 
Imorgon går starten kl18.15 för ungdomarna och kl18.45 startar vi seniorer. Hoppas det blir en riktigt bra fight. 
 
Fick med mig ett par handskar från Sportson idag. Ett par hanskar som funkar perfekt när det är höst/vår. Handskar som håller värmen bra och släpper inte in någon luft men fortfarande tunna. Andra hanskar som jag har testat har varit för varma, stora sömmar som är obekväma. Kom gärna i till oss på Sportson Skövde så hittar vi rätt hanske åt dig med. ;)
 

Söndag och sova en timme längre.

Nyheter / Permalink / 0
 
 
Idag har dagen varit i ett. Vakna upp med att Ellen kom med frukost på sängen, mysigt! Sen var det dax att fixa tvätten, disken och städa huset lite under tider Ellen var ute och sprang. Sen bar det iväg till Skövde för att fixa mitt bakhjul inför kvällens spinningpass. 
Kl 14:00 så var det träningstävling i Korsberga som Hjo VK hade fixat. Inte så många startande men runt 30 st tror jag. 
Starten gick, Jesper G. Henric D och jag kom iväg ganska snabbt från början. Efter 1 mil så släpper Henric i skogen. Jesper och jag kör lungt på gruset men när vi kommer närmare mål så försöker jag att få en lucka till honom. Det fick jag och jag tog hem segern. Alltid kul att vinna och köra. Det var inget hårt race men en rolig bana. 
 
Dagens sista pass skulle bli i en spinning sal med Ellen, Sara och 24 st deltagare. STC i Tibro har haft cykling hela veckan och Sportson har varit med och sponsrat med lite gerjor och sista passet så ville dom att jag skulle vara med och köra. Jag o Ellen satte ihop billingeracet på 2h med banprofilen från billingeracet. Riktigt roligt tyckte jag. För man visste hur ont i bena det gjorde när man körde racet i sommras. Men tror att alla tyckte om det. Det gjorde jag och Ellen iallfall. 
 
 
 
 
Ha en bra vecka!
 

Mörkercup Deltväling Nummer 4

Nyheter / Permalink / 0
Idag var det träningsrace i Hjo, min gamla hemmabana. Alla stigar där uppe kan jag nästan utantill vid Högaliden. Så banan var inte några nya stigar för mig. Men en riktigt snabb bana som var ca 3.2 k och gick på ca 10min. För jag rulla in på 31 min sa dom. Gps gick ju sönder igår så ska försöka skicka in den till Gramin imorgon så får jag en ny. Banan var verkligen lerig igår när jag test träna banan, men idag var den bara hal.
 
Fick stå i ett eget led framför starteld ett, därför jag har numer ett på numerlappen. Starten går jag och får en bra start och kommer först iväg på startlopen och föst in på stigen. Känner att dom bakom släpper mer och mer redan från början. Jag trycker på för att ingen ska komma ikapp. Luckan bakåt blir bara större och större men jag vill inte sänka mitt egna tempo. Vill ju få ut så mycket som möjligt utav tävlingen/träningen. 
Jag åkte först över mållinjen och tog andra segern i Mörkercupen.
Får ser nästa vecka när det är race igen och vad benen kan komma med då. 
Mats Svensson leverera bra bilder som vanligt. 
Till top