Mörkercupen

Nyheter / Permalink / 0
JA. Det är mörkt och kallt ute nu. Då är det dax för att ta fram pannlamporna och på med varma kläder. 
För 3 år sedan så drog Mats Svensson igång lite små tävlingar på kvällarna med pilar och pannlampa lite runt om i Skaraborg. Första året så var det nog bara 20 st startande. Förra året så blev det populärt med många cyklister. Närmare 110 startande men många ungdomar. 
Men detta år är det nästa lika många startande. Tror det var 88st som körde tävlingen i tibroskogarna.
Men en sak, glöm aldrig att jag är mörkerkungen två år i rad.  Men iår så var inte min tanke att försöka vinna. Men efter första loppet så blev jag sugen på att vinna för då gick det inte så bra och det var inget roligt att köra runt på en 27.5+. Sen ville inte att Jepser ska vinna allt. Förlåt jesper :P
Men första racet tog John Karlsson hem seger på Sportsons Skövde spåret
Andra racet tog Jesper hem segern i Mariestad 
Tredje racet så tog jag hem det på hemmal plan, här i Tibro.
Som var sjukt gött att slå Jesper och John. Vi tre låg tillsammans hela tiden under tävlingen. Men jag visste sen innan att Jepser är snabb på det tekniska och att jag är starkar på dom lättare partierna. Så när vi kom ut på löparspåren så tryckte jag allt jag hade för att få en lucka till Jesper och John. Dom två körde ihop på ett ställe och John krängde däcket och hade bara lite luft kvar i däcken när sista varvet kördes. Men Jesper kom ikapp snabbt men jag släppte aldrig förbi honom. Så först över mål linjen blev Viktor "mörkerkungen" Ludvigsson. 
Alltid kul att vinna.
Men skulle aldrig klara mig utan Led-x lampan som är på 6800 lumen. Lysser som min bils helljus. En mycket bra lampa. 
 
Till top