Mörkerkung X3

Nyheter / Permalink / 0
Snabbast från start till mål. Sista mörker racet avgjordet på Sportson i Skövde i Tisdags. Jag visste om jag vinner så vinner jag totalen men om Jesper "slangen" Svensson vinner så vinner han totalen. Så sista racet blev väldigt spännade. 
Tisdagen började med att jag och Karl-gunnar Johansson tog några varv och kolla lite olika spårval inför kvällens race. Mycket nyttigt att kolla och prata med någon annan när man ska kolla banan och spårvall. Testa vad som kan vara snabbast, enklast och vart kan man köra om för det är en kort bana och man kommer varva några st.  
Dagen bestod av att fixa inför kvällen på Sportson men fortfarande fullt fokus på racet. 
RACE TIME. 
Börajr rulla igång 45-50 min innan så kroppen är varm för jag vet att racet kommer bara vara i 25-30 min och det gäller att vara på tårna för jag vet att Jesper är snabb när det är teknikskt. 
Starten går jag, jesper och Jim får bra start men jag dra det längsta stået och är först in i första kurvan. Jesper försöker trycka sig in i första böjen men jag täpper till. Under racet så ligger han på hjul hela tiden. Försöker verkligen trycka där han kan komma förbi på de bredare stigarna men han kommer aldrig om men han ligger på hjul hela tiden. Det blir ett tajt race från start till mål. Mycket roligt. 
Iallafall så kommer jag först över målljingen och tar hem segern totalt och även min tredje raka mörkercups seger.
Mycket roligt att det är några som vill att vi har mörkercup och att fixar det detta år med.
ETT STORT TACK TILL ER SOM HAR FIXAT ALLT MED BANA, RESULTAT, KORV OCH HEJAT PÅ ALLA TÄVLINGAR. Ingen nänmd ingen glömd.
Topp tre.
Vinnarna i herr och dam klass. 
Pris utdelning. 
 
 
Till top