Snart är det dax för Mörkercupen.

Nyheter / Permalink / 0
JA snart är det dax. I två år har jag vunnit cupen men då har jag lagt ner tid på att träna på varje banan innan. Men iår tror jag ej att det kommer gå men vi får se. Ska allt ge det ett försök.
Köpt en Led-X cobra lampa nu som lyser 6500 Lumen. Sjukt bra lampa alltså. Min nya vinterhoj kom idag också som jag montera ihop när vi fick den till sportson. En cannondale 27,5+ med 3 tums däck. Mellan vanlig mtb hoj och fatbike. Tror att det kommer bli en episkt hoj för höst/vinter/våren.
Tävlingsprogramet för mörkercupen. (kolla bilden, jo det är jag)
 
 

Inför Långlopps SM

Nyheter / Permalink / 0
På söndag så går året långlopps SM i Ånnaboda. Banan är mycket grusväg de 3 fösta milen sen går det utför kanske i 2-3km efter det är det lite fina stigar till man har 15km kvar så kommer en lång lång bake som kommer i omgångar och det sista 5 km är det breda löpparspår som som går lite ner och upp.
En bana som kommer vara jobbig mot slutet där man får spara sig tills de sista för att inte släppa förbi för många. Körde igenom banan i söndags och jag tyckte om den faktisk för jag körde aldrig förra året. Hoppas iallafall på pigga ben.
Dagen idag så var det 30s intervaller som man skulle köras och det gick ganska bra faktiskt. Bra känsla i kroppen och det var skoj att köra idag. Tog mig till ett ställe där vi har ett mtb spår som är mycket platt men många gångdrag.
 
Blir mörkt nu. Så får nog bli att beställa en LED X lampa nu. 
Punka fick jag också i helgen. usch!
Till top